Uw dakdekker kan nog veel meer

DV Dakwerken is inzetbaar voor een breed assortiment aan werkzaamheden. Een dakdekker die meer doet dan alleen wat pannen sjouwen. Van advies tot de afwerking met een zinken goot tot het plaatsen van een dakkapel. Onderstaand meer informatie over de dakwerkzaamheden.

 

Neem vrijblijvend contact op

 

Een verouderd dak of beschadigde schoorsteen na een storm? Voor het renoveren of repareren van uw dak of schoorsteen bent u bij DV Dakwerken aan het goede adres. Daarnaast is het zeer belangrijk om dakwerk goed te onderhouden.

Zink en lood zijn zeer betrouwbare bouwmaterialen en zien er ook nog fantastisch uit. Wist u trouwens dat zink heel veelzijdig is? Het kan worden gebruikt bij dakbedekking, dakgoten, deklijsten, regenpijpen en dakkapellen.

Een dakraam of dakkapel kan uw zolder veel lichter én groter maken. Door een dakkapel te plaatsen wordt er meer ruimte gecreëerd. Daardoor verandert de bovenste verdieping van uw huis in een leefbare ruimte.

Er zijn diverse soorten dakbedekking en dakbekleding, elk met hun eigen kenmerken en levensduur. Voor elk soort dak geven wij het juiste advies voor een passende bekleding, van bitumen tot dakpannen en van groendak tot PVC.

U hoeft niet op zoek te gaan naar een timmerman; wij doen ook het timmerwerk voor u! Wij bij DV Dakwerken verzorgen ook de meeste timmerwerken aan uw dak. Renovatie bijvoorbeeld, maar ook gevelbekleding, dakgoten, dakramen, dakkapellen en dakverhoging.

Wilt u meer licht in huis of wilt u een overkapping in de tuin? Heeft u last van een dak dat lekt of een schoorsteen die verouderd is? Wij geven u het juiste advies.

2021 01 15 Jordi Burhenne 1