Dakbedekking Dakbekleding

Er zijn diverse soorten dakbedekking en dakbekleding, elk met hun eigen kenmerken en levensduur. Voor elk soort dak geven wij het juiste advies voor een passende bekleding, van bitumen tot dakpannen en van groendak tot PVC.

Er zijn heel veel manieren om uw dak te bedekken of bekleden. Maar welke bedekking of bekleding wordt toegepast, is afhankelijk van wat er mogelijk is en wat u als klant wil. Wij bieden u dakbedekkingen van de beste kwaliteit die door echte vakmensen wordt uitgevoerd. Dakbedekkingen die wij voor u kunnen uitvoeren, zijn pannen daken, bitumineuze dakbedekkingen, SBS dakbanen (elastomeer) en EPDM.

Dakpannen zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Ze zijn niet waterdicht, maar zorgen ervoor dat water wordt afgevoerd. Daarom is het onderdak minstens zo belangrijk: het zorgt er, samen met de dakpannen, voor dat uw dak waterdicht is en nog jaren mee kan.

Bitumineuze dakbedekkingen worden vooral toegepast op platte of licht hellende daken en hebben een gemiddelde levensduur van 20 tot zelfs meer dan 30 jaar. Het is een duurzame manier om uw dak te bedekken, ziet er netjes uit, is verkrijgbaar in diverse kleuren en is zeer goed bestand tegen invloeden van buitenaf.

Wanneer wij uw dak met SBS dakbanen bekleden, weet u zeker dat uw dak ijzersterk, waterdicht en duurzaam is. Het is zeer goed bestand tegen externe invloeden zoals het weer, heeft een levensduur van 25 tot 30 jaar, is verkrijgbaar in diverse kleuren en laat uw dak er mooi uit zien. Daarbij is het een zeer milieuvriendelijke oplossing, want het is volledig recyclebaar. SBS dakbanen zijn zeer geschikt voor daken die intensief worden gebruikt en er mooi uit moeten zien.

Ook bieden wij u EPDM dakbedekkingen. Deze gaan zeer lang mee, ruim 40 jaar, en zijn rechtstreeks toe te passen op bestaande bitumineuze dakbedekkingen. Met EPDM kan dus snel, veilig en schoon een duurzaam dak worden gemaakt. Daarbij is EPDM recyclebaar, UV-bestendig, onderhoudsvriendelijk en zeer geschikt voor groendaken omdat het worteldoorgroeibestendig is

Meer informatie over: dakbedekking en dakbekleding

Bel 077 720 1722 of vul het formulier in.

2021 01 15 Jordi Burhenne 1

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer